Urmakerverksted

På verkstedet våres driver vi med det meste. Alt fra å bytte batterier på quartzur, til å reparere mekaniske ur og lommeur.

Vi anbefaler å komme innom 1 gang i året med uret for å få klokken trykktestet. Trykktesten forteller oss om det trengs nye pakninger til klokken. Spesielt viktig er det å få klokken trykktestet før en badesesong, for å unngå den litt kjedelige overraskelsen med en defekt pakning, og dermed vann i klokken.

Har du et mekanisk ur, kan vi med det samme sjekke om det er på tide med en service på klokken, vanligvis er serviceintervall på en mekanisk klokke hver 8 år ca.

På en service blir klokkens urverk demontert, renset, oljet opp, montert og regulert før urverket settes tilbake i kassen. Er det deler i urverket som er slitt blir disse byttet, og klokken din blir testet etter montering for å sjekke at alt er i orden med ditt ur.

Tiden din klokke er på verkstedet vil variere. Er det batteriskift har vi klokken din normalt klar i løpet av en halv time. Er det en større reparasjon/service vil dette ta lengre tid.

Vi utfører service og reparasjon på stort sett alle ur, med noen forbehold. Vi trenger derfor litt informasjon om ditt ur, det være seg lommeur, armbåndsur, søsterur, mekanisk eller elektronisk. Og skulle du ønske time, fyller du inn skjemaet og vi tar kontakt med deg.

Anno 1903.

Tradisjonelt urmakeri

Urmaker
Thorbjørnsen

Kontakt oss

 • E-post:

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 • Telefon:

  90070268 / 99316856

 • Adresse:

  Johannes gate 21, 4014 Stavanger

Åpningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 17.00