Presisjon og Eleganse: Bell & Ross’ Reise gjennom Tid og Tradisjon

Bell & Ross, med røtter i hjertet av Paris, Frankrike, representerer en eksepsjonell arv innen luksuriøs klokkeproduksjon, med en dedikert produksjonsenhet nestledet i La Chaux-de-Fonds, Sveits. Siden dets etablering i 1992, har selskapet konsentrert seg om å skape sveitsiske klokker skreddersydd for profesjonelle brukere, deriblant dykkere og piloter, noe som bekrefter dets engasjement for presisjon og funksjonalitet.

Merkets anerkjennelse skjøt fart ved å bli valgt som den foretrukne tidtakerpartner av NATO og luftforsvaret. Bell & Ross styrket også sin posisjon ved å forsyne den franske sikkerhetstjenestens bombefjerningsskvadron med sine pålitelige tidsstykker. En milepæl i selskapets historie er utviklingen av Hydromax, anerkjent som en av de mest pålitelige klokkene på global skala i sin tid.

Gründerduoen Bruno Belamich og Carlos A. Rosillo er hjernene bak Bell & Ross, og har skapt et merke kjent for sin unike blanding av militært-inspirert design kombinert med sveitsisk urmakeri-ekspertise. Estetikken til deres tidsstykker reflekterer en robust og utilitaristisk tilnærming, som bærer vitnesbyrd om en dyp militær designinnflytelse, noe som har blitt hyllet på internasjonalt nivå.

Bell & Ross’ operasjonelle filosofi er forankret i fire kjerne designprinsipper: presisjon, pålitelighet, funksjonalitet og lesbarhet. Selskapet engasjerer seg i en kontinuerlig dialog med eksperter fra diverse felt for å innhente verdifull innsikt ved utvikling av nye modeller eller funksjonaliteter. Dette sørger for at Bell & Ross’ klokker står som symboler på holdbarhet, pålitelighet og er rustet for enhver utfordring. Denne tilnærmingen har vært instrumental i å forme merkets omdømme og den utbredte anerkjennelsen av Bell & Ross-klokker innen klokkeindustrien.

Med en historie preget av innovasjon og en nådeløs streben etter perfeksjon, fortsetter Bell & Ross å sette standarden innen luksuriøs klokkeproduksjon, og bekrefter sitt rykte som en pioner innen bransjen.

Bell & Ross - Våre modeller

Bell & Ross-urene har blitt et foretrukket merke blant fagfolk. I dag er det astronauter, flypiloter i forsvaret, dykkere, mineeksperter og spesialstyrker som stoler på Bell &