Carl F. Bucherer

Carl F. Bucherer startet opp i 1888 av Carl-Friedrich Bucherer og hans kone Louise. Den dag i dag er Carl F. Bucherer fremdeles i familiens eie i 3 generasjon. Bucherer er et av de få klokkemerkene som fremdeles er familieeid og er en av de eldste i klokkebransjen.

Sjöö Sandström

Sjöö Sandström ble startet opp i Stockholm, Sverige i 1986 av Christer Sjöö og Mikael Sandström.

Bulova

Bulova ble startet opp i 1875 av Joseph Bulova. Bulova er et Amerikansk klokkemerker, og holder til i New York.

Schwarz Etienne

Schwarz Etienne ble startet opp i 1902 av Paul Arthur Schwarz og hans kone Olga Etienne i La Chaux-de-Fonds i Sveits.

Oris

Oris startet opp i 1904 i Hölstein, Sveits av Paul Cattin og Georges Christian. De gir klokkemerker sitt navnet Oris etter en bekk som ligger like i nærheten av hovedkvarteret.

Qlocktwo

Den første klokken så lyset en dag i 2009, i Tyskland. Det var Marco Biegert og Andreas Funk som hadde ideen om å lage en annerledes klokke. En klokke som ikke viste tiden, men fortalte hva tiden var.

Ollech & Wajs

Fabergé

The Fabergé Visionnaire men’s timepieces collection express masculinity with bold and multi-faceted designs that illustrate the grandeur of Fabergé’s historic legacy. The Visionnaire timepieces represent a bold move in new directions, harnessing the power of technology and innovation.

Swiss kubik

Anno 1903.

Tradisjonelt urmakeri

Urmaker
Thorbjørnsen

Kontakt oss

 • E-post:

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 • Telefon:

  90070268 / 99316856

 • Adresse:

  Johannes gate 21, 4014 Stavanger

Åpningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 17.00