Trondheim

Oversikt over de største urmakerne i Trondheim

  1. Urmaker Lian: Urmaker Lian er en velkjent bedrift i Trondheim, kjent for sitt lange historie siden 1866 og sin status som Midt-Norges største leverandør av kvalitetsur. De tilbyr et bredt utvalg av ur i alle prisklasser og er også et autorisert servicesenter for Rolex, noe som vitner om deres høye kompetanse og kvalitetsstandard.

  2. Urmaker Asklund: Dette er en familiebedrift med en 60-års lang historie i Trondheim, kjent for salg og reparasjon av klokker. Urmaker Asklund skiller seg ut med sitt brede utvalg av ur til varierte priser og sitt fokus på personlig service, noe som gjør dem til en populær destinasjon for ur-entusiaster.

  3. Urmaker Næss: Urmaker Næss, etablert i 1930, er kjent for sitt fokus på fagkunnskap og kvalitet. De er spesialister på både salg og reparasjon av klokker, og legger stor vekt på håndverk og detaljer, noe som gjør dem til en betrodd aktør i Trondheim for ur-reparasjoner og vedlikehold.

  4. Urmaker Bjørklund: Med en historie som strekker seg tilbake til 1961, har Bjørklund etablert seg som en betydelig aktør innen urmakerbransjen i Trondheim. De tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsklokker til ulike priser og reflekterer dermed ulike budsjetter og preferanser. I tillegg til klokker, fokuserer de også på smykker, og tilbyr reparasjoner og vedlikehold. Daglig leder Lars-Erik Christophersen har lang erfaring i faget og teamet tar seg av alt fra enkle til mer komplekse reparasjoner​.

Disse urmakerne representerer en rik tradisjon og ekspertise i urmakerfaget i Trondheim.