Bergen

Oversikt over de største urmakerne i Bergen

  1. Urmaker F. Lohne: Etableringen av Urmaker F. Lohne strekker seg over 60 år tilbake, og de er kjent for sin dyptgående erfaring i bransjen. Familiedrevet og med stor lidenskap for klokker og smykker, tilbyr de et nøye utvalgt sortiment av kvalitetsprodukter og gir råd og service av høy kvalitet.

  2. Urmaker Bjerke: Urmaker Bjerke i Bergen er en del av en prestisjefylt kjede og har et rykte som en av Norges ledende leverandører av luksusklokker og smykker. De har et imponerende utvalg av eksklusive merker som Rolex og Omega, og er kjent for sin eksepsjonelle kundeservice.

  3. Tusen Tikk: Beliggende i Bergens livlige handlegate, Strandgaten, tilbyr Tusen Tikk et spennende og variert utvalg av moderne klokker. Denne urmakeren er kjent for sin moderne tilnærming og fokus på trendy klokkemerker, tiltalende til både yngre og modne klokkeentusiaster.

  4. Protid J. Gjertsen: Grunnlagt i 1979, ligger Protid J. Gjertsen i hjertet av Bergen sentrum. De har etablert seg som en pålitelig forhandler av kvalitetsklokker, med fokus på både salg og service, og er kjent for sin fagkunnskap og kundevennlige tilnærming.

  5. Urmaker J. Gjertsen: Urmaker J. Gjertsen i Bergen er et kjent navn for klokkeelskere, og tilbyr et bredt utvalg av både moderne og klassiske klokker. Med fokus på kvalitet og kundetilfredshet, er de kjent for sin profesjonelle service og dyptgående kunnskap om urmakerkunsten.